OVER ONS

HOE HET BEGON

Duizelt het je als je de lange lijst ingrediënten ziet achterop de verpakking van een huidverzorgingsproduct? Het verhaal van SOAPSTAR begint als de beste vriendin van oprichtster Annemarie Sturkenboom uit het niets allergisch wordt voor vrijwel alle synthetische stoffen die in huidverzorgingsproducten zitten.

Het is een ware zoektocht naar producten die vrij zijn van de stoffen waar ze allergisch voor is. Daarnaast is er een legio aan producten met een lange ingrediëntenlijst waar het je van gaat duizelen.

De wens is om een transparante en kwalitatieve verzorgingslijn te creëren, met een ingrediëntenlijst die vrij is van onnodige toevoegingen.

Annemarie start eerst thuis met het maken van zeep en eind 2020 wordt SOAPSTAR gelanceerd. Een lijn die bestaat uit producten gemaakt van eerlijke en kwalitatieve ingrediënten. Alleen dat wat echt nodig is.

GEBRUIKEN IS GELOVEN

We gebruiken alleen de beste elementen die we uit de natuur kunnen halen zonder deze te belasten. Onze producten zijn vrij van onnodige synthetische toevoegingen of palmolie. Zo gebruiken we voor de ontsmettende werking van onze desinfecterende spray een natuurlijke bio alcohol. De spray plakt niet en door de toevoeging van inuline en natuurlijke oliën werkt de desinfecterende spray effectief, maar droogt hij de huid niet uit. Je huid wordt gevoed en voelt zijdezacht aan. Gebruiken is geloven.

BIJDRAGEN AAN EEN BETERE WERELD

SOAPSTAR creëert huidverzorgingsproducten die voor iedereen geschikt zijn, ook voor mensen met een allergie voor synthetische parfums of synthetische conserveringsmiddelen. We gebruiken alleen wat echt nodig is en zijn transparant over de ingrediënten waar we voor kiezen. Zo weet je precies wat je op je huid smeert, belasten we de natuur niet en kunnen we samen bijdragen aan een betere wereld.

Let’s do better together.